Welkom bij 2Buy4U

 

voor uw

 

Supply Management advies en ondersteuning

 

Het inkoop proces en alles wat daarbij komt kijken, is een specialisme dat vaak een groot aandeel heeft in het bedrijfsresultaat. Deskundig en praktisch inkoopadvies, in combinatie met de daadwerkelijke uitvoering van een goed plan van aanpak is daarom goud waard.

 

Doelstelling

2Buy4U heeft zich tot doel gesteld om u als opdrachtgever deskundig inkoopadvies te geven en dit te vertalen in een plan van aanpak, zodat tastbare resultaten worden bereikt.

Advies op maat

Met behulp van beproefde tools en methodieken wordt uw supply management organisatie en of proces beoordeeld. Aansluitend wordt dan een advies uitgebracht met daarin opgenomen een pragmatisch voorstel met een bijbehorend plan van aanpak. Dit plan is gericht op verbetering van het inkoopresultaat en de aanpak heeft altijd een gunstig effect, of het nu  gaat om het verbeteren van uw tactische inkoop processen (bijvoorbeeld het verbeteren van bestaande contractvoorwaarden) of om het ontwikkelen van een effectieve en/of waarde verhogende inkoopstrategie.


Verbetering van de effectiviteit van uw inkoop proces!

Samen met 2Buy4U bepaald u zelf uw doelstellingen. Naast de nodige ervaring  beschikt 2Buy4U over de kennis en de tools die nodig zijn voor het verbeteren van de effectiviteit en efficiency van uw Supply Management processen.

 

Ongeacht in welke markten u al opereert of probeert te penetreren, 2Buy4U is uw partner om een verbeterd bedrijfsresultaat binnen uw bedrijf te realiseren.


Resultaat:

Lagere totale inkoopkosten of een verhoogde waarde van de propositie naar uw klanten.

 


Bel of mail ons voor een informeel, verkennend gesprek.